Działdowo.pl | Internetowy serwis informacyjny miasta Działdowa

Wtorek, 01.04.2025r.

Imieniny: Teodory, Grażyny, Ireny

Powrót powrót

Konkurs AGRO-EKO-TURYSTYCZNEGO „ZIELONE LATO” 2023

na pierwszym planie drzewo z huśtawką

Wystartowała kolejna edycja konkursu AGRO-EKO-TURYSTYCZNEGO „ZIELONE LATO”. Zgłoszenia przyjmowane są do 31 sierpnia 2023 roku.

ZIELONE LATO to inicjatywa popularyzująca ideę współpracy i przedsiębiorczości w województwie warmińsko-mazurskim w zakresie turystyki regionalnej.

O miano najlepszych z najlepszych rywalizują obiekty prowadzące działalność turystyczną na obszarach wiejskich Warmii i Mazur.
Cieszący się popularnością konkurs organizowany jest już od kilku lat, a zainteresowanie nim nie słabnie.
Kierowany jest do podmiotów prowadzących działalność turystyczną na terenach wiejskich województwa warmińsko-mazurskiego.
Inicjatywa organizowana jest w następujących kategoriach:
a) gospodarstwa gościnne – wypoczynek u rolnika (agroturystyka),
b) gospodarstwa gościnne – wypoczynek na wsi (turystyka wiejska),
c) zagrody edukacyjne Warmii i Mazur

Łączna wartość nagród wynosi 25 tys. zł (nagroda I stopnia – 4 tys. zł, nagroda II stopnia – 3 tys. zł, nagroda III stopnia – 1 tys. zł).
Obiekty można zgłaszać na adres: Departament Turystyki i Sportu Urzędu Marszałkowskiego Województwa Warmińsko-Mazurskiego (ul. Mariańska 3, 10-052 Olsztyn) lub drogą elektroniczną dt@warmia.mazury.pl
Szczegółowych informacji udzielają: Agnieszka Tychek (e-mail: a.tychek@warmia.mazury.pl) i Klaudia Mazzetti (e-mail: k.mazzetti@warmia.mazury.pl) z Departamentu Turystyki i Sportu Urzędu Marszałkowskiego Województwa Warmińsko-Mazurskiego, tel. 521 69 00, 521 69 25.
Do pobrania na stronie: https://warmia.mazury.pl/turystyka-i-promocja/aktualnosci/8528-zielone-lato-2023-przyjmujemy-zgloszenia

  1. Regulamin konkursu Agro-Eko-Turystycznego Zielone Lato 2023
  2. Formularz zgłoszenia obiektu
  3. Oświadczenie w sprawie wyrażenia zgody na udział w konkursie

Dodał: Karol Wrombel

Poprzedni artykuł Następny artykuł

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close